News Flash:

Fursecuri cu ciocolata si vanilie

22 Ianuarie 2014
1572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g zahar alb
150 g zahar brun
2 oua
putina sare
120 g unt
120 g grasimi vegetale pentru patiserie
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 lingurite extract natural de vanilie
1 lingura apa fierbinte
550 g faina
450 g chipsuri de ciocolata alba
110 g nuci de macadamia

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 grade. Intr-un bol, amesteca cu mixerul untul si grasimea vegetala. Adauga zaharul brun, apoi pe cel alb si continua sa bati timp de doua minute, pana obtii o compozitie cremoasa.

Adauga apoi ouale si dizolva bicarbonatul de sodiu in apa calda. Adauga in compozitie, alaturi de vanilie si sare. Treptat, incorporeaza si faina pana ce obtii un aluat, apoi adauga nucile si ciocolata alba. Amesteca cu o lingura de lemn.

Pe tava tapetata cu hartie de copt da forma fursecurilor cu ajutorul lingurii. Da tava la cuptor timp de 12-15 minute.
Serveste fursecurile cu ciocolata alba si nuci de macadamia cu un pahar de lapte cald sau cu o ceasca de ceai.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1620 viz    0 com
1895 viz    0 com
7283 viz    0 com
3504 viz    0 com
1371 viz    0 com
1821 viz    0 com
2644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023277 (s)