News Flash:

Fursecuri cu ciocolata si nuca

13 Martie 2013
1825 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

375 g faina
300 g unt sau margarina
zahar vanilat
225 g zahar pudra
un ou + 4 galbenusuri
250 g amidon de porumb

Pentru decor:

ciocolata topita
nuca macinata fin
sferturi de miez de nuca

Mod de preparare:

Se amesteca untul taiat bucatele si moale, aflat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul pudra si cel vanilat. Se adauga oul si apoi cate un galbenus, apoi se incorporeaza faina cernuta si amestecata cu amidonul, se amesteca bine pana devine un amestec omogen.
Se asaza fursecurile cu un pos sau forme speciale de fursecuri, o parte se decoreaza cu sferturi de miez de nuca, alta parte se lasa simple, intr-o tava, pe hartie de copt apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca usor, la foc potrivit, cca 10-15 min. Se lasa fursecurile la racit apoi se trec prin ciocolata topita si prin miez de nuca prajit si macinat. Se lasa pe un gratar sa se intareasca ciocolata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina unt margarina zahar vanilat zahar pudra galbenusuri decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2549 viz    0 com
1337 viz    0 com
1642 viz    0 com
1282 viz    0 com
2437 viz    0 com
4136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032336 (s)