News Flash:

Fursecuri cu ciocolata si migdale

24 Decembrie 2014
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de faina de migdale
1/3 cana fulgi de ciocolata
4 linguri de sirop de artar
5 linguri de ulei de cocos topit
4 lingurite extract de vanilie
2 linguri lapte de migdale
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare

Mod de preparare:

Amesteca uleiul de cocos, siropul de artar, vanilie, lapte de migdale intr-un bol. Separat, amesteca ingredientele uscate: faina de migdale, sarea si bicarbonatul de sodiu. Adauga ingredientele lichide si, la final, fulgii de ciocolata.

Asaza fursecurile intr-o tava cu hartie de copt, cu ajutorul unei lingurite, avand grija sa lasi distanta intre ele. Coace-le timp de 18 minute, pana cand se rumenesc usor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fursecuri ciocolata retete fursecuri fursecuri craciun prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1078 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021149 (s)