News Flash:

Fursecuri cu ciocolata

4 Iunie 2012
2628 Vizualizari | 0 Comentarii
Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente:  

100 g ciocolata cu lapte
500 g faina
1 lingurita cu unt
225 g miere
50 g zahar
150 g unt
1 pliculet cu praf de copt
2 cuisoare
sare

Mod de preparare:

Topeste mierea impreuna cu untul si zaharul. Lasa sa se racoreasca, apoi incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, cuisoarele zdrobite si putina sare.
Framanta pana obtii un aluat numai bun de intins. Presara faina pe masa de lucru si intinde din aluat foi mai grosute. Cu ajutorul unei forme sau cu un paharel, taie cercuri potrivit de mari.
Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa-le la foc mic, cam 15 minute.
4 Separat, topeste ciocolata la bain-marie. La final, adauga untul. Trece fursecurile prin ciocolata topita. Fie bagi tot fursecul, fie doar jumatate. Pune-le pe un gratarel si serveste-le dupa ce s-a intarit ciocolata.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt miere zahar cuisoare sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2583 viz    0 com
2291 viz    0 com
2174 viz    0 com
2315 viz    0 com
2024 viz    0 com
3321 viz    0 com
2445 viz    0 com
2222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028884 (s)