News Flash:

Fursecuri colorate, pentru micul dejun

13 August 2012
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

100 g unt, la temperatura camerei
2 oua
100 g zahar brun
250 g faina
1 extract de vanilie
1/2 plic praf de copt
1 praf de sare

Pentru finisare:

zahar tos colorat

Mod de preparare:

Mixeaza untul cu zaharul si ouale, pana obtii o compozitie omogena, spumoasa si aerata. Adauga extractul de vanilie si sarea, apoi incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Modeleaza bile de aluat, apoi tavaleste-le prin zaharul colorat si pune-le pe o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt. Pune fursecurile la copt, la 180 de grade, circa 10 minute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt oua zahar brun faina compozitie omogena
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1871 viz    0 com
3374 viz    0 com
3828 viz    0 com
3283 viz    0 com
5051 viz    0 com
2868 viz    0 com
2293 viz    0 com
2068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026212 (s)