News Flash:

Fundite cu gem de piersici

31 Ianuarie 2012
2796 Vizualizari | 0 Comentarii
Fundite cu gem de piersici
Ingrediente:

un pachet aluat frantuzesc
gem de piersici
3-4 biscuiti uscati
  
Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 180 de grade, intindem foaia de aluat pe masa, taiem cu ruleta dreptunghiuri, umplem cu gem de piersici (fiecare pune ce vrea) in care am dat prin razatoare biscuitii ca sa nu iasa compozitia din fundite, invirtim frumos aluatul, iar capetele le rasucim exact ca la bomboane, una intr-o parte, iar cealalta in cealalta parte. Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 de grade) si lasati cit doriti si cit poftiti sa le vedeti de rumenite...
Daca doriti puteti sa presarati un pic de zahar praf.
Fundite cu gem de piersici pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc biscuiti cuptorul foaia razatoare tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
1517 viz    0 com
1301 viz    0 com
3319 viz    0 com
1516 viz    0 com
3665 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035735 (s)