News Flash:

Fulgi de ovaz cu fructe de padure si migdale

31 Mai 2013
1840 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita migdale maruntite
2 linguri iaurt lichid
150 g fructe de padure
1 lingurita seminte de in
3 linguri fulgi de ovaz
1 lingurita miere
putina sare
100 ml lapte degresat
100 ml apa
fructe de padure proaspete

Mod de preparare:

Spala si usuca fructele de padure. Intr-o oala mica, amesteca apa, laptele si sarea. Pune-le la fiert. Cand au fiert, adauga mierea si amesteca cu o lingura de lemn pana se topeste. Pe urma, adauga fulgii de ovaz, scortisoara si da focul la mediu. Lasa pe foc inca 5 minute si amesteca din cand in cand, pana fulgii de ovaz devin moi si terciul incepe sa se ingroase. Adauga apoi semintele de in si fructele de padure si mai lasa pe foc inca 2 minute. Ia oala de pe foc si pune-o totul intr-un bol.

Pentru o textura mai cremoasa, adauga putin iaurt lichid. Presara o lingurita de migdale maruntite deasupra si pune cateva fructe de padure proaspete.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale maruntite iaurt lichid sare lapte degresat apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1485 viz    0 com
22100 viz    0 com
1579 viz    0 com
2111 viz    0 com
1913 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024852 (s)