News Flash:

Fruit Punch

26 Mai 2011
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Fruit Punch
Ingrediente: 0,7 l de rom alb 25 cl suc de ananas 25 cl suc de portocale 12 cl zeama de lamaie sirop de zahar 1,4 cl Ginger Ale felii de portocale si lamaie Mod de preparare: Turnam romul si sucurile de fructe intr-un bol. Adaugam dupa preferinta sirop de zahar, apoi lasam sa stea cateva ore. Inainte de servire completam cu Ginger Ale. Decoram cu felii de lamaie si portocale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde rm alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

976 viz    0 com
1055 viz    0 com
1103 viz    0 com
1173 viz    0 com
1469 viz    0 com
1135 viz    0 com
1204 viz    0 com
1078 viz    0 com
3260 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018932 (s)