News Flash:

Fructe kaki cu fromage blanc

3 Februarie 2012
2206 Vizualizari | 0 Comentarii
Fructe kaki cu fromage blanc
Ingrediente:

4 linguri de fromage blanc sau un iaurt gros
4 fructe kaki
2 linguri de miere de albine (de preferat de salcam)
sucul unei portocale
2 linguri de fistic zdrobit bine sub lama unui cutit sau chiar pudra de fistic

Mod de preparare:

Fructele kaki se curata de coaja si se feliaza foarte fin abia la sfarsit, cand restul ingredientelor sunt pregatite. Mierea si sucul de portocale se fierb la foc mic in jur de 10 minute, pana in momentul in care se formeaza un sirop. Cat timp il lasam sa se raceasca, pregatim farfuriil. Tapetam baza fiecareia cu cate o lingura de branza, dupa care punem lamele fine de kaki. Peste ele turnam in fir subtire siropul obtinut. Pudram cu fisticul zdrobit/pudra.
Din ingredientele de mai sus rezulta patru portii.
Fructe kaki cu fromage blanc sau carpaccio kaki pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fromage blanc iaurt gros fructe kaki salcam fistic coaja lingura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020296 (s)