News Flash:

Fructe in jeleu

12 Martie 2014
953 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

170 g cristale de jeleu
650 ml apa
250 g capsuni
125 g coacaze

Mod de preparare:

Intr-un bol punem cristalele de jeleu peste care adaugam apa fiarta. Amestecam pana cand se dizolva cristalele. Adaugam apoi 120 ml apa rece si amestecam. Asezam fructele in pahare de servire. Turnam jeleul peste fructe, in pahare si le asezam pe o tava pe care o bagam apoi la frigider timp de 2 ore.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fructe jeleu retete jeleu retete fructe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2996 viz    0 com
1730 viz    0 com
3647 viz    0 com
1710 viz    0 com
2226 viz    0 com
2449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022307 (s)