News Flash:

Fructe de padure cu sos alb de ciocolata

30 August 2013
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 ml smantana
150 g ciocolata alba bucatele
o lingura de lichior de fructe de padure
500 g fructe de padure mixte congelate

Mod de preparare:

Pune smantana intr-o tigaie mai mare si las-o sa fiarba 3 minute, adauga peste ea ciocolata alba, apoi amesteca in ea de cateva ori, pana cand se topeste. Adauga si lichiorul si mai lasa sosul pe foc aproximativ 1 minut.
Cum se servesc fructele de padure in sos de ciocolata alba:
Fructele de padure in sos de ciocolata alba se servesc imediat ce au fost preparate, decorate cu putina frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana ciocolata alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024671 (s)