News Flash:

Fructe de mare sotate

3 Iunie 2013
2488 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g cardium
150 g midii
200 g scoici de balta
4 rosii cherry
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline
1 jumatate de pahar de vin alb
1 ardei iute
2 felii de paine
cateva fire de patrunjel
sare

Mod de preparare:


Spala bine fructele de mare, in mai multe ape, si indeparteaza filamentul maro de la midii, apoi pune fiecare sortiment de scoici in vase separate cu apa si sare. Taie rosiile in bucati micute si toaca patrunjelul marunt. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si rumeneste putin usturoiul si ardeiul iute.

Adauga scoicile cardium si caleste-le aproximativ 2 minute, apoi stinge-le cu vin si pune peste ele midiile si scoicile de balta. Lasa-le sa fiarba putin si adauga rosiile si patrunjelul.
Sote-ul picant din fructe de mare se serveste cald, cu felii de paine prajita, frecate cu usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cardium usturoi paine paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014019 (s)