News Flash:

Fructe de mare cu orez si spanac

19 August 2013
2115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g fructe de mare
2  dovlecei medii
150 g orez
4 rosii medii
1 ceapa potrivita
150 g spanac (oparit)
ulei de masline
1 legatura de patrunjel verde
2 lamai
sare
piper
curry

Mod de preparare:


Fructele de mare se decongeleaza prin soc termic, se lasa la scurs, stropesti cu zeama de lamaie, sarezi si piperezi dupa gust. Dovleceii ii tai marunt dupa ce au fost spalati si curatati, ceapa o taie marunt, spanacul il speli, il cureti si il oparesti, rosiile le speli si le tai felii. Spala orezul si il calesti in ulei, adauga legumele impreuna cu supa.
Condimenteaza cu sare, curry  si piper dupa gust si amesteca din cand sa nu se prinda orezul. Adauga dupa 10 minute si fructele de mare,amesteca si introduce la cuptor 15 minute la foc potrivit. Serveste cald cu patrunjel verde taiat fin.

 sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez rosii medii patrunjel verde piper curry soc termic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2515 viz    0 com
3010 viz    0 com
1544 viz    0 com
1913 viz    0 com
5727 viz    0 com
1451 viz    0 com
2758 viz    0 com
1470 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013834 (s)