News Flash:

Fructe caramelizate

6 Mai 2011
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Fructe caramelizate
Ingrediente: 3 mere mari 3 pere coapte 8 prune mai tari (renglote) 4-5 alune de padure 1 lamaie 75 g unt 75 g zahar Mod de preparare: Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii subtiri; se curata prunele de simburi si se taie in sferturi; fructele se pun intr-o farfurie, nu prea adanca, si se stropesc cu zeama de lamaie. Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul, se amesteca pana ce zaharul se dizolva; se adauga fructele si alunele taiate marunt; se lasa in jur de 8-10 minute, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare aurie. Se asaza fructele in farfurie si se toarna sosul ramas deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prune pere dovleac supa italieneasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3631 viz    0 com
1514 viz    0 com
1881 viz    0 com
5797 viz    0 com
2492 viz    0 com
1851 viz    0 com
1625 viz    0 com
2594 viz    0 com
1966 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023183 (s)