News Flash:

Fructe caramelizate

6 Mai 2011
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
Fructe caramelizate
Ingrediente: 3 mere mari 3 pere coapte 8 prune mai tari (renglote) 4-5 alune de padure 1 lamaie 75 g unt 75 g zahar Mod de preparare: Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii subtiri; se curata prunele de simburi si se taie in sferturi; fructele se pun intr-o farfurie, nu prea adanca, si se stropesc cu zeama de lamaie. Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul, se amesteca pana ce zaharul se dizolva; se adauga fructele si alunele taiate marunt; se lasa in jur de 8-10 minute, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare aurie. Se asaza fructele in farfurie si se toarna sosul ramas deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prune pere dovleac supa italieneasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3738 viz    0 com
1611 viz    0 com
1967 viz    0 com
5930 viz    0 com
2618 viz    0 com
1948 viz    0 com
1719 viz    0 com
2701 viz    0 com
2086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013491 (s)