News Flash:

Frozen Brum

19 Septembrie 2011
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Frozen Brum
Ingrediente: 3 cl rom brun 3 cl brandy 1,5 cl Cassis 4 cl suc de portocale 1 cl zahar Mod de preparare: Ingredientele se amesteca cu gheata zdrobita in mixer, dupa care se toarna bautura intr-un pahar decorativ. Se foloseste ornament dupa preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene verde bucataria internationala nectarine rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1118 viz    0 com
1077 viz    0 com
1119 viz    0 com
1085 viz    0 com
1089 viz    0 com
966 viz    0 com
1060 viz    0 com
852 viz    0 com
1053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011239 (s)