News Flash:

Frittata reteta: frittata cu sparanghel si branza

6 Aprilie 2015
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

6 oua
2 linguri smantana
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru, proaspat rasnit
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt
1 rosie fara seminte, tocata
cca 340 gr sparanghel, spalat si taiat bucatele
cca 80 gr branza de vaci

Mod de preparare:

Mixeaza ouale cu smantana, darea si piperul. Lasa deoparte. Pune uleiul si untul intr-o tigaie non-aderenta. Soteaza timp de cateva minute sparanghelul, dupa care mareste focul si adauga rosiile. Dupa 2 minute pune compozitia cu ou. Cand omleta incepe sa prinda contur, adauga branza si redu flacara. Dupa vreo 3 minute intoarce frittata pe partea cealalta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frittata reteta retete omleta frittata branza frittata sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1934 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020111 (s)