News Flash:

Frittata cu spanac

2 Martie 2016
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr bacon, taiat cubulete
1/2 cana branza Cheddar, rasa
200 gr baby spanac
2 linguri lapte
10 oua
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Intr-o tigaie incapatoare, ce poate fi adaugata in cuptor, adauga baconul si prajeste-l pana devine crocant, insa fara a adauga ulei. Ia tigaia de pe foc si scoate bacon-ul pe prosoape de hartie pentru a absorbi surplusul de grasime. Scurge grasimea din tigaie. Adauga apoi frunzele de spanac.

Intr-un bol incapator adauga ouale si bate-le bine cu ajutorul unui tel. Adauga apoi laptele si branza si asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Adauga compozitia in tigaie, peste spanac. Presara baconul peste oua.

Pune fritatta pe foc mic si gateste-o ridicand usor marginile inchgate, astfel incat oul crud sa curga sub acestea. Cand marginile incep sa se rumeneasca adauga fritatta la cuptor timp de 10 minute. Scoate Iron-Man frittata pe un platou si tai-o felii. Serveste-o cu branza rasa pe deasupra si felii de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frittata spanac frittata bacon reteta frittata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018677 (s)