News Flash:

Frittata cu ciuperci si branza de capa - Ca la mama acasa

19 Mai 2017
316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
1 lingura smantana
1/2 punga mix de ciuperci congelate
1 fir cimbru
1 manunchi chives
100 g branza de capra
2 linguri ulei
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Lasa ciupercile intr-un castron sa se dezghete. Stoarce-le apoi foarte bine cu ajutorul mainii pentru a indeparta surplusul de apa.
Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.
Ai nevoie de o tigaie de 22-25 de cm in diametru, care sa poata fi introdusa si in cuptor. Pune uleiul la incins si adauga ciupercile. Caleste-le putin in ulei.

Citeste si Pui Caprese - Un deliciu pentru weekend

Intr-un vas separat, bate ouale foarte bine, alaturi de o lingura de smantana. Adauga apoi verdeturile tocate foarte marunt si asezoneaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Toarna amestecul in tigaie, peste ciuperci, fara sa amesteci sau sa scuturi tigaia. Desupra presara branza taiata cubulete.
Adauga tigaia la cuptor si lasa frittata sa se coaca timp de 10 minute.
Frittata cu ciuperci si branza de capra poate fi servita ca atare sau alaturi de o salata verde. Merge de minune atat calda cat si rece.

sursa: acasa

frittata ciuperci omleta ciuperci omleta cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1976 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018830 (s)