News Flash:

Frittata cu bacon si cartofi - Reteta pentru micul dejun

25 Ianuarie 2016
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
Frittata cu bacon si cartofi - Reteta pentru micul dejun

Ingrediente:

4 bucati bacon, taiate cubulete
2 cartofi medii, dati pe razatoare
1-2 linguri ulei de masline
4 oua mari
2 crengute de patrunjel
1 lingurita parmezan dat pe razatoare
piper
sare

Mod de preparare:

1. Prajeste bucatelele de bacon intr-o tigei non-aderenta. Ai grija sa nu fie foarte crocante. Pune-le intr-o farfurie, pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
2. Scurge grasimea din tigaie, pune in ea uleiul si prajeste cartofii, la foc mediu. Sunt gata cand prind o culoare rumena.
3. Mixeaza ouale cu patrunjelul tocat marunt, parmezanul, sarea si piperul.
4. Presara putina sare pe cartofi cand sunt gata, da focul la mai mic putin si pune baconul peste.
5. Adauga apoi ouale batute.
6. Cu ajutorul unei spatule, intoarce frittata si pe cealalta parte, pentru ca lichidul sa se intareasca.
7. Serveste frittata cu bacon si cartofi cu salata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frittata bacon reteta frittata frittata parmezan oua frittata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014197 (s)