News Flash:

Frittata cu bacon si cartofi - Reteta ideala pentru micul dejun si pranz

27 Martie 2019
969 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  •  4-5 cartofi medii
  •  6 oua batute
  •  250 g bacon
  •  3 cepe verzi
  •  1 ardei rosu
  •  200 ml lapte
  •  50 g parmezan
  •  sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Cele mai gustoase lucruri sunt cele facute din ingrediente simple, de baza. Frittata este una dintre ele, cu siguranta! Pe aceasta mancare pe baza de oua (extrem de versatila si gustoasa) o poti servi fie pe post de mic-dejun, gustare, pranz la birou si chiar si la cina, cand nu vrei sa iti petreci prea mult timp in fata aragazului. O poti face atat la cuptor cat si pe aragaz. Atatea posibilitati cate ingrediente ai in casa! Aceasta este una dintre variantele cele mai populare frittata.

Bate ouale cu laptele si parmezanul, apoi asezoneaza-le cu sare si piper. Scoate cartofii, taie-i (cubulete, de preferat) si adauga-i in tigaie. Toaca ceapa verde. Dupa 5 minute, toarna in tigaie mixtura de ou si ceapa verde. Amesteca o data, pune capacul si lasa la foc mic spre mediu sa se coaca.

Poti servi cu extra parmezan si smantana, daca vrei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fritatta bacon reteta fritatta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019287 (s)