News Flash:

Frittata

24 August 2011
2701 Vizualizari | 0 Comentarii
Frittata
Ingrediente: 6 florete de broccoli 150 gr ciuperci unt pentru prajit ceapa 1 ceapa mare tocata 8 oua 150 gr mozzarella sare piper Mod de preparare: Intr-o cratita in care fierbe apa cu sare se pune broccoli si se lasa sa fiarba 3 minute. Dupa aceea se strecoara. Intr-o tigaie se topeste untul, se pun ceapa tocata si ardeiul si se prajesc trei minute. Apoi se adauga si broccoli acolo si se mai tine pe foc inca un minut. Se ia de pe foc tigaia, se bat ouale, se pune branza in oua si foarte putin pesmet sare si piper. Se unge cu unt o tava de sticla buna de pus la cuptor. Pe fundul ei se asaza jumatate din compozitia de ceapa si broccoli, dupa care se toarna deasupra ouale batute. Peste acestea se pune a doua jumatate de amestec de ceapa cu broccoli. Se presara putin cascaval si se da la cuptor, la o temperatura medie. Se coace timp de 30 sau 35 de minute. Dupa ce se stinge focul, se mai lasa frittata in cuptor vreo cinci minute. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://simplyrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ciuperci unt ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1175 viz    0 com
1723 viz    0 com
1537 viz    0 com
1964 viz    0 com
1182 viz    0 com
2613 viz    0 com
3976 viz    0 com
9380 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013489 (s)