News Flash:

Friptura tocata berlineza - FOTO

12 Ianuarie 2012
2929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa
2 oua
2 linguri pesmet
500 gr carne tocata

Mod de preparare:

Amesteci carne cu ceapa tocata marunt,ouale,piper,sare si pesmet. Omogenizezi bine compozitia si o modelezi o rulada alungita. Invelesti carnea in folie de aluminiu,iar apoi o transferi intr-un vas in care ai pus apa fierbinte,bagi vasul in cuptorul incins. In primele 25 de minute se tine carnea la o temperatura de 200 grade,apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor,la o temp. medie pentru inca 20 min,daca in vas a mai ramas apa, aceasta se scurge, iar in loc,adaugam cateva picaturi de ulei.
Friptura tocata berlineza din imagini este pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


ceapa oua pesmet carne tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1962 viz    0 com
4146 viz    0 com
2408 viz    0 com
2349 viz    0 com
2416 viz    0 com
2502 viz    0 com
2836 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019866 (s)