News Flash:

Friptura tocata berlineza - FOTO

12 Ianuarie 2012
2814 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 ceapa
2 oua
2 linguri pesmet
500 gr carne tocata

Mod de preparare:

Amesteci carne cu ceapa tocata marunt,ouale,piper,sare si pesmet. Omogenizezi bine compozitia si o modelezi o rulada alungita. Invelesti carnea in folie de aluminiu,iar apoi o transferi intr-un vas in care ai pus apa fierbinte,bagi vasul in cuptorul incins. In primele 25 de minute se tine carnea la o temperatura de 200 grade,apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor,la o temp. medie pentru inca 20 min,daca in vas a mai ramas apa, aceasta se scurge, iar in loc,adaugam cateva picaturi de ulei.
Friptura tocata berlineza din imagini este pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


ceapa oua pesmet carne tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1911 viz    0 com
4016 viz    0 com
2339 viz    0 com
2314 viz    0 com
2376 viz    0 com
2450 viz    0 com
2769 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015724 (s)