News Flash:

Friptura tiganeasca (Ciganypecsenye)

30 Mai 2011
4940 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura tiganeasca Ciganypecsenye
Ingrediente: 12 felii carne de porc (ceafa, pulpa, cotlet, dar la fel de bine putem pregati si carnea de pui sau curcan) 4-5 catei usturoi pisati 300 ml lapte rece (daca laptele nu acopera carnea se mai adauga) 1 lingura faina sare piper boia ulei Mod de preparare: Feliile de carne se sareaza din abundenta si se asaza in marinata de lapte cu usturoi, unde se lasa pana a doua zi la rece. Daca nu este acoperita carnea in intregime de lapte, mai adaugati pana carnea nu se mai vede. A doua zi scoatem feliutele de carne din marinata, le stergem cu un servet cat sa se absoarba in mare umezeala, o presaram cu un pic de piper, apoi ii dam un pic de culoare cu olecuta boia si o pudram cu un pic de faina pe ambele parti. Uleiul il punem la incins si asezam feliile de carne dichisite la prajit sub capac, la foc domol. Servim cu orez (rizibizi), cartofi prajiti si cu salata.   sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://kajaltunk.blog.hu
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi lapte faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2519 viz    0 com
2549 viz    0 com
3272 viz    0 com
2883 viz    0 com
4524 viz    0 com
1418 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1980 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039332 (s)