News Flash:

Friptura tiganeasca

19 Decembrie 2011
2502 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura tiganeasca
Ingrediente:

1 kg ceafa de porc
boia de ardei
5 catei mari de usturoi pisati
maghiran Kotanyi
300 ml de lapte
piper
sare

Mod de preparare:

Ceafa de porc se feliaza si se lasa la marinat peste noapte, in lapte si usturoi. A doua zi se sterge carnea cu prosoape de bucatarie, se presara condimentele, se pune intr-o tava si se da la cuptor. Cand s-a rumenit pe ambele parti se adauga apa calda in tava. Se da iarasi la cuptor pentru cateva minute. Aceasta friptura se poate servi cu garnitura de orez.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi maghiran kotanyi lapte piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013770 (s)