News Flash:

Friptura rasucita - FOTO

9 Ianuarie 2012
1964 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 muschiulet de porc (600 g)
1 piept de pui (600 g)
100 g slaninuta
3-4 catei de usturoi
150 g vin alb
2-3 linguri ulei de masline
cateva ace de rozmarin
piper
sare
   
Mod de preparare:

Taiem muschiuletul in lung si apoi fiecare bucata in jumatate. Pieptul de pui il taiem fasii de aproximativ 1cm grosime. Luam o bucata de muschiulet si infasuram piept ulde pui, apoi prindem cu o scobitoare. Puteti sa puneti mai multe scobitori daca nu sta. Punem bucatele de slaninuta sub carnea de pui. Intr-un vas de yena punem putin ulei si asezam bucatile de carne. Condimentam cu sare si piper, presaram deasupra rozmarin, iar printre ele punem cateii de usturoi necuratati. Turnam vinul si 100 ml apa, acoperim cu o folie si coacem 30 de minute la foc potrivit. Apoi luam folia si mai coacem inca 15 minute. Lasam putin sa se raceasca si taiem cu un cutit bine ascutit. Nu uitati sa scoateti scobitorile. Servim cu sos si garnitura de legume.
Din ingredientele de mai sus rezulta patru portii.
Friptura rasucita a fost pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Friptura_rasucita1
slaninuta usturoi vin alb piper portii friptura rasucita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4146 viz    0 com
2409 viz    0 com
2349 viz    0 com
2417 viz    0 com
2503 viz    0 com
2838 viz    0 com
2863 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014677 (s)