News Flash:

Friptura la cuptor cu condimente - Sfaturi pentru pulpa de porc rumenita

1 Mai 2017
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de porc cu sorici
sare
piper macinat
piper boabe
boia
cimbru
usturoi
ulei
cartofi

Mod de preparare:
 
Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe lung, si piper boabe.
Am dat tava la cuptorul preincazit pentru cca 1 ora, la foc mediu, intorcand-o din cand in cand.

Citeste si despre O reteta altfel de chiftelute - Sigur nu ai mancat niciodata ceva asa de bun

Cand carnea a inceput sa se rumeneasca, am pus cartofii taiati in jumatati, iar deasupra am asezat carnea si am mai lasat la cuptor cca 30 minute, intocand din cand in cand carnea.

sursa: sim0na-world

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura cuptor retete friptura pulpa cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1951 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020279 (s)