News Flash:

Friptura inabusita de vitel

22 Decembrie 2011
2364 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura inabusita de vitel
Ingrediente:

300 g carne de vitel
1 lingurita faina
200 ml supa de legume
50 ml smantana
50 ml ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Carnea, taiata in bucati potrivite, se pune intr-o cratita, in apa cu sare si ulei. Se pune un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand e moale. In smantana se adauga faina, dupa care se toarna in supa de legume fierbinte. Se lasa sa fiarba putin si se adauga bucatile de carne scurse. Se mai lasa 10 minute sa fiarba impreuna.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina smantana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2233 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014130 (s)