News Flash:

Friptura din pulpe de curcan - FOTO

6 Ianuarie 2012
3489 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura din pulpe de curcan
Ingrediente:

2 pulpe intregi de curcan taiate fiecare in 2
100 ml vin alb
4-5 catei de usturoi
1 frunza de dafin
cateva boabe de piper
1 lingurita otet
   
Mod de preparare:

Punem intr-o punga toate ingredientele si lasam sa stea peste noapte la marinat in frigider. Apoi punem intr-un vas termorezistent putin ulei, adaugam pulpele, restul ingredientelor din punga si 1/2 de cana de apa. Acoperim cu o folie si coacem o ora la foc potrivit. Luam folia jos si mai lasam aproximativ 15 minute pana se rumenesc pulpele. Servim cu garnitura de cartofi sau legume.
Reteta Friptura din pulpe de curcan a fost prezentata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Friptura_din_pulpe_de_curcan1
vin alb usturoi otet as termorezistent folie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 26 queries | Mysql time :0.016366 (s)