News Flash:

Friptura din piept de pui

27 Ianuarie 2015
4725 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. piept de pui, injumatatire
3 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
3 catei de usturoi maruntit
piper
sos pentru barbecue
1 lingurita jumatate paprika afumata
1/2 lingurita sare kosher

Mod de preparare:

Indeparteaza pielea de pe carne, apoi pune-o pe aceasta intr-o punga. Amesteca uleiul de masline cu paprika, zeama de lamaie si usturoiul. Toarna peste carne, agita usor si las-o asa cel putin o ora (pana la 24 de ore) in frigider.
Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Scoate carnea din punga, potriveste-o de sare si piper, pune-o intr-o tava si bag-o in cuptor pentru 20 de minute. Scoate-o apoi, unge-o cu sos pentru barbecue si bag-o inapoi. Dupa inca 15-20 de minute, frptura este gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fripturi friptura cuptor retete carne carne marinata retete marinate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020370 (s)