News Flash:

Friptura din piept de curcan

18 Februarie 2014
2770 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg piept de curcan
sucul de la o portocala
40 ml ulei de masline
crengute de rozmarin

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Punem pieptul de curcan intr-o tava unsa, acoperim cu folie si bagam la cuptor timp de 1h si 15 minute, dupa care indepartam folia. Amestecam sucul de portocala cu ulei si ungem pieptul de curcan cu sosul obtinut. Bagam din nou la cuptor si mai lasam 30 de minute. Taiem fripturica si servim cu crengute de rozmarin si sosul din tava.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura curcan retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019900 (s)