News Flash:

Friptura de vitel cu sos de rosii

3 Octombrie 2012
2603 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati de friptura de vitel
100 g mozzarella data prin razatoare
1 lingura ulei de masline
100 g spanac
250 ml sos de tomate
fasole verde fiarta pentru servire

Mod de preparare:


Primul pas consta in incalzirea cuptorului la 200 grade Celsius. Se rumenesc bucatile de friptura, se pun intr-o tava si se toarna peste ele sosul de tomate. Se presara mozzarella si spanacul si se da la cuptor pentru vreo 20 de minute. Friptura de vitel se serveste cu  pastai de fasole.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare fel principal mozzarella spanac fasole verde tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019538 (s)