News Flash:

Friptura de vitel cu pastai de fasole

5 Mai 2014
1992 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 buc. friptura de vitel
1 lingura ulei de masline
300 ml sos de tomate
100 g mozzarella data prin razatoare
120 g spanac
fasole verde fiarta pentru servire

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Incingem ulei intr-o tigaie si punem cate 2 fripturi la rumenit pe fiecare parte. Asezam fripturile intr-o tava. Turnam sosul de rosii peste carnita. Asezam spanacul deasupra si mozaarella. Bagam tava la cuptor timp de 20 de minute. Se serveste cu pastai de fasole.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi friptura vitel retete carne garnituri friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1981 viz    0 com
2191 viz    0 com
3974 viz    0 com
1989 viz    0 com
2560 viz    0 com
2417 viz    0 com
3506 viz    0 com
1478 viz    0 com
1972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013859 (s)