News Flash:

Friptura de vitel

27 Ianuarie 2012
2435 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vitel
Ingrediente:

600 g muschi de vitel
200 g ciuperci
400 ml supa de pui
100 g pasta de gutui
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 190 grade. Intr-o oala se pun la fiert 125 ml apa, pasta de gutui si usturoi. Amestecam pana cand se dizolva pasta de gutui. Fierbem apoi la foc interns timp de 5 minute amestecand ocazional. Indepartam vasul de pe foc si adaugam sare dupa gust. Asezam muschiuletul intr-o tava si il ungem cu sosul de gutui. Se baga fripturica la cuptor timp de 20 de minute. Se unge din timp in timp cu sos. Scoatem tava, asezam ciupercile, presaram sare pe deasupra si le stropim cu ulei de masline. Bagam din nou tava la cuptor si mai lasam 20 de minute. Scoatem apoi tava, o acoperim cu folie si lasam sa stea 10 minute inainte de servire. Se serveste cu salata de spanac.

sura reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019671 (s)