News Flash:

Friptura de vita si piure

11 Iulie 2012
3559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
6 catei de usturoi
180 ml smantana lichida
80 g cascaval ras
60 g unt
60 ml ulei de masline
8 fripturi la minut din carne de vita
Pastai de fasole verde fierte pentru servire

Mod de preparare:

Punem cartofii la fiert in apa rece timp de 20 de minute. Intre timp, punem usturoiul si smantana intr-o craticioara si punem la fiert timp de 10 minute. Strecuram sosul si retinem usturoiul. Facem piure din cartofi si usturoi, adaugam si sosul de smantana, cascavalul si untul si asezonam cu sare dupa gust. Amestecam bine piureul si-l mentinem cald  pana la servire. Punem fripturile la copt intr-o tigaie (intr-o lingura de ulei). Punem piureul in farfurie si o bucata de carne deasupra. Se serveste imediat cu pastai de fasole verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi usturoi smantana lichida cascaval unt tigaie lingura farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1439 viz    0 com
2088 viz    0 com
3567 viz    0 com
1329 viz    0 com
1982 viz    0 com
1623 viz    0 com
2016 viz    0 com
1439 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013594 (s)