News Flash:

Friptura de vita la tigaie

5 Aprilie 2016
2014 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 350 gr muschi de vita, feliat fin
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru, proaspat rasnit

Pentru dressing:
3 linguri sos de soia
2 linguri zeama de lamaie
2 linguri lemongrass, tocat proaspat
1 lingura ulei de susan
2 lingurite sos de peste
1/8 lingurita zahar

Pentru salata:
2 buc. arpagic, taiat mai marunt
230 gr rosii cherry injumatatite
230 gr castraveti feliati
cateva frunze de busuioc, proaspat tocate

Mod de preparare:

1. Incinge o tigaie non-aderenta.
2. Potriveste carnea de sare si piper si pune-o la rumenit in tigaie. Din cand in cand intoarce-o. Transfer-o apoi intr-o farfurie.
3. Amesteca toate ingredientele pentru dressing.
4. Amesteca ingredientele pentru salata intr-un bol. Stropeste-le cu putin dressing.
5. Imparte friptura in farfurii, apoi adauga salata si dressing.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura vita sos friptura reteta pasti dressing friptura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014258 (s)