News Flash:

Friptura de vita in vin si suc de rosii

3 Martie 2017
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 g pulpa vitel
delikat
piper
boia iute
sare
oregano
ulei floarea soarelui
suc rosii
usturoi

Mod de preparare:

Carne am transat-o, am condimentat-o, am amestecat-o si cu ulei si am pus-o la cuptor cu putina apa.
Am lasat-o la foc potrivit, intorcand-o din cand in cand. Dupa cca 40 min am adaugat 1 paharel de vin rosu si am mai lasat 15-20 min.
Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu sucul de rosii si cu un praf de piper si sare.
Am adaugat amestecul peste carne si am mai lasat la foc cca 30 min, intorcandu`le pe toate partile.
Am servit alaturi de orez cu legume si rosii uscate.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

friptura vita friptura vin friptura sos sos rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021226 (s)