News Flash:

Friptura de vita in ulei - Cum o faci ca sa fie cat mai frageda

31 Mai 2017
2189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g pulpa de vitel
200 ml ulei de masline
suc de la o lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Punem carnea intr-o oala mai groasa, condimentam cu sare si piper, adaugam sucul de lamaie si uleiul. Punem peste oala o hartie de copt, apoi capacul, apoi o greutate.
Lasam sa se gateasca la foc mic.
La mine au fost necesare 2 ore, am lasat-o sa se rumeneasca putin apoi am scos-o, am taiat-o felii subtiri si am servit-o cu sosul (uleiul) ramas si cu legume.
Cred ca se poate face cu succes si in oala sub presiune (kukta).

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

friptura vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015197 (s)