News Flash:

Friptura de vita in sos Marsala

17 Aprilie 2013
2462 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2-4 bucati de friptura de vita
250 g ciuperci
4 linguri vin Marsala
142-170 ml smantana pentru gatit
100 g branza Stilton, maruntita
sare
piper

Mod de preparare:

Frige carnea de vita asezonata cu sare si piper in ulei incins aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, apoi scoate-o din tigaie si pastreaz-o la cald.
Adauga in uleiul de masline ciupercile si caleste-le 4-5 minute pana se rumenesc putin. Adauga apoi vinul rosu si lasa amestecul sa clocoteasca pana scade. Toarna apoi smantana peste ele si lasa-le sa mai fiarba putin la foc mic pana se ingroasa.

Cand este aproape gata, adauga branza Stilton si amesteca pana cand se topeste. La final adauga sare si piper dupa gust.
Friptura de vita in sos Marsala de serveste calda cu legume.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013943 (s)