News Flash:

Friptura de vita cu spanac

18 Martie 2014
1921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 buc. carne de vitel
ulei de masline
50 g frunze de spanac
3 rosii taiate felii
250 g mozzarella taiata felii
paine prajita

Mod de preparare:

Se incinge ulei intr-o tigaie. Se unge carnita de vitel pe ambele parti cu ulei si se asezoneaza cu sare. Se prajeste timp de 1 minut pe fiecare parte. Se reduce focul la minim si se pun din nou bucatile de carnita in tigaie. Se pune desupra fiecarei bucati frunze spanac, felii de rosii si mozzarella. Se adauga sare dupa gust, se acopera cu un capac si se prajesc timp de 5 minute. Se servesc imediat cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete friptura friptura vita retete spanac friptura mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1034 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013749 (s)