News Flash:

Friptura de vita cu sos de coniac

8 Februarie 2013
3506 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 felii de muschi de vita
30 gr unt
1 ceapa tocata
100 gr smantana
30 ml coniac
20 gr mustar cu boabe
cartofi fierti
salata verde
 
Mod de preparare:

 
Topeste untul intr-o tigaie si, cand incepe sa fiarba, adauga bucatile de friptura. Lasa-le timp de 10 minute pe fiecare parte, pana cand isi schimba culoarea. Scoate apoi friptura pe un platou. Adauga in tigaie ceapa tocata si lasa pe foc pana cand devina translucida. Toarna apoi coniacul si lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga smantana si coniacul, amesteca bine si asezoneaza cu sare si piper. Lasa sosul pe foc timp de 5 minute. Cand sosul este gata, toarna peste friptura.
Friptura de vita cu sos de coniac se serveste cu cartofi fierti si salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt ceapa tocata smantana coniac cartofi fierti salata verde tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3121 viz    0 com
2644 viz    0 com
3490 viz    0 com
4214 viz    0 com
3248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020895 (s)