News Flash:

Friptura de vita cu rozmarin

15 Decembrie 2011
4236 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita cu rozmarin
Ingrediente: 1.25 kg muschi de vita 2 catei de usturoi zdrobit 1 legatura rozmarin proaspat 2 linguri de ulei 60 ml ulei de masline sare Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 240 de grade. Apoi se toaca rozmarinul, se pune intr-un castron si se amesteca cu usturoi si ulei. Se adauga muschiul de vita si se potriveste de sare. Dupa aceea se incinge uleiul ramas si se prajeste carnea in jur de 6 minute. Apoi se baga in cuptor pentru 20 de minute. Cand expira timpul, se pune carnea pe un platou, se acopera cu o folie timp de 20 de minute, dupa care se poate taie si pune pe farfurii. Se poate servi cu sos de friptura. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chili pudra fripturi usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2214 viz    0 com
1999 viz    0 com
2071 viz    2 com
1320 viz    0 com
2078 viz    0 com
1086 viz    0 com
3476 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019443 (s)