News Flash:

Friptura de vita cu rosii

16 Aprilie 2013
1889 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de vita
3, 4 linguri bulion
100 gr suc rosii
1 conserva de rosii decojite (de preferat cuburi)
sare

1 lingurita zahar
vin alb (un pahar mic)
1 lingurita otet

0 foaie mica de dafin
piper boabe
usturoi

Mod de preparare:

Punem intr-un vas carnea de vita taiata cat mai subtire, o condimentam cu sare, piper, adaugam ulei de masline si o dam la cuptor la foc mic, intr-un vas cu capac pentru 1 ora, 1 ora si jumatate. Spre sfarsit cand s-a fragezit carnea adaugam un pahar mic de vin si mai lasam 10-15 min.

In alt vas, punem bulionul, sucul de rosii, conserva de rosii decojite, sarea, piperul boabe, foia de dafin, usturoiul taiat felii, zaharul si otetul si dam intr-un clocot la foc mic. Apoi adaugam carnea de vita si mai lasam 10-15 min sa fiarba la foc mic.

Friptura de vita recomandata de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014464 (s)