News Flash:

Friptura de vita cu oregano si citrice in stil cubanez

20 Mai 2013
2860 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 lingurita chimion
60 ml suc de portocale
2 linguri de ulei vegetal
2 linguri amestec Montreal de condimente
2 lingurite suc de lime
1 lingurita oregano uscat
1 kg coaste de vita

Mod de preparare:

Pune semintele de chimion intr-o cratita si prajeste-le usor, la foc mediu, timp de 1 minut. Muta apoi chimionul intr-un bol si amesteca-l cu sucul de portocale, uleiul vegetal, condimentele Montreal, sucul de lime si oregano. Pune coastele de vita intr-o punga mare de plastic resigilabila, adauga marinata, scoate aerul, inchide bine punga, dupa care da-o la frigider timp de minim 30 minute.
Incinge gratarul cuptorului sau pe cel exterior, unge-l cu ulei, dupa care scoate coastele de vita din marinata si pune-le pe gratar, lasandu-le pe fiecare parte cate 6-8 minute.
Friptura se serveste cu garnitura de orez sau de mazare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020993 (s)