News Flash:

Friptura de vita cu maghiran

28 Decembrie 2011
2297 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita cu maghiran
Ingrediente:

500 g carne de vita
1 lingurita de faina
100 ml smantana
2 cepe verzi
1 lingura de ulei de masline
maghiran
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste cu ulei de masline. Carnea se taie fasii si se fierbe inabusit, la foc mic. Aproape de final se pun sarea si maghiranul. Faina se amesteca cu putina zeama de la carne, se adauga smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa sa dea in cateva clocote.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Citeste si Friptura de vita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina smantana cepe verzi maghiran sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2274 viz    0 com
2341 viz    0 com
2407 viz    0 com
2702 viz    0 com
2771 viz    0 com
2272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013721 (s)