News Flash:

Friptura de vita cu maghiran

28 Decembrie 2011
2406 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita cu maghiran
Ingrediente:

500 g carne de vita
1 lingurita de faina
100 ml smantana
2 cepe verzi
1 lingura de ulei de masline
maghiran
sare

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste cu ulei de masline. Carnea se taie fasii si se fierbe inabusit, la foc mic. Aproape de final se pun sarea si maghiranul. Faina se amesteca cu putina zeama de la carne, se adauga smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa sa dea in cateva clocote.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Citeste si Friptura de vita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina smantana cepe verzi maghiran sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2347 viz    0 com
2413 viz    0 com
2502 viz    0 com
2834 viz    0 com
2858 viz    0 com
2388 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014025 (s)