News Flash:

Friptura de vita - Cu garnitura de legume

5 Ianuarie 2016
3481 Vizualizari | 1 Comentarii
Friptura de vita - Cu garnitura de legume

2 tulpini de telina
1 lamaie
1 ceapa rosie mica
2 linguri ulei de masline
sare kosher
piper
cca 230 gr ciuperci
2 catei de usturoi
putin kethup
cca 50 ml suc de lamaie
cca 50 gr sos Worcestershire
cartofi copti (pentru servire)
cca 1.5 kg muschi de vita

Mod de preparare friptura de vita:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Pune intr-o tava de copt urmatoarele ingrediente: ciuperci, telina data pe razatoare, lamaa feliata, ceapa tocata marunt si uleiul. Potriveste de sare si piper. Amesteca foarte bine.
3. Potriveste carnea de sare si piper, apoi unge-o cu usturoiul zdrobit si pune-o peste legume, in tava.
4. Intr-un bol mic mixeaza sucul de lamaie, sosul Worcestershire si ketchupul.
5. Unge friptura cu mixul acesta si las-o sa se gateasca vreo 30-35 de minute (e gata cand ajunge la 60 de grade Celsius).
6. Transfera friptura intr-un platou, las-o sa se patrunda vreo 5 minute, apoi feliaz-o. Serveste-o cu legume si cartofi copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


friptura vita reteta friptura garnituri legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015385 (s)