News Flash:

Friptura de vita

16 Mai 2011
2433 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita
Ingrediente: 500 gr antricot sau muschiulet de vita (de grosime 4.5 cm) piper negru macinat mare putin ulei sare Mod de preparare: 1. Carnea se sareaza de cu seara pentru a accentua aroma carnii si a spori suculenta. 2. A doua zi se scoate din frigider si se presara din belsug cu piper negru. Va ungeti mainile cu ulei si apoi masati carnea pe toate partile pana e bine unsa. Lasati-o sa stea la temp. camerei cca 1 ora. 3. Incingem o tigaie grill (fara adaos de grasime) timp de 3 minute, pe foc mare. 4. Prajim carnea pe o parte 4 minute. O intoarcem si o mai lasam 2 minute pe cealalta parte. Luam tigaia de pe foc si intoarcem inca o data carnea. 5. Introducem tigaia cu tot cu carne la cuptor, la 200 C, pentru 10 minute. 6. Scoatem tigaia din cuptor si lasam sa stea friptura 5 minute (obligatoriu). Apoi poate fi taiata, perpendicular pe fibra. 7. Se servesc feliile de vita cu un sos la alegere.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

otet diluat piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2466 viz    0 com
3047 viz    0 com
2817 viz    0 com
4399 viz    0 com
1355 viz    0 com
2635 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021597 (s)