News Flash:

Friptura de rata pe varza

17 August 2017
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Varza proaspata este una dintre cele mai cautate legume de vara. Fie ca o mananci simpla, fie cu o garnitura.

Ingrediente:

1 rata mijlocie
1 ceasca de ulei
1 pahar de vin alb
1 varza
2 rosii
sare
piper boabe

Mod de preparare:

Speli rata, o cureti de intestine si maruntaie, dupa care o ungi cu ulei. Sarezi, dupa gust. Intr-o tava de friptura, pui rata cu o cana de apa calda, piper boabe si ulei. Speli si cureti varza, o toci marunt si o calesti in ulei incins. Adaugi putina apa atunci cand s-a inmuiat usor si continui fierberea. In aproximativ o ora, adaugi cateva rosii decojite, taiate felii subtiri, sare si, dupa gust, poti adauga putin piper sau cimbru. La sfarsit torni vinul alb.
Ungi friptura cu sosul din tava, pana cand devine usor rumena. Treci varza calita in tava de friptura si le mai lasi impreuna in cuptor, aproximativ jumatate de ora. Servesti fierbinte!

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

garnitura rata vin alb varza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021632 (s)