News Flash:

Friptura de rata cu vin si rozmarin

1 Aprilie 2013
3718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg carne de rata
6 linguri de ulei de masline
1 catel de usturoi
2-3 crengute de rozmarin
100 ml vin alb
sare

Mod de preparare:

Spala bine si curata bine carnea de rata. Condimenteaz-o apoi cu sare si piper dupa gust si prajeste-o, la foc mediu, in uleiul de masline. Cand incepe sa capete o culoare aurie, adauga rozmarinul, usturoiul taiat marunt si adauga jumatate din cantitatea de vin alb. Acopera tigaia cu un capac si lasa totul sa fiarba inca 5 minute si mai adauga din cand in cand apa si restul de vin.
Friptura de rata cu rozmarin se serveste calda, simpla sau cu garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014372 (s)