News Flash:

Friptura de rata cu vin, la cuptor

25 Mai 2011
4037 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de rata cu vin la cuptor
Ingrediente: piept si doua pulpe de rata sare enibahar tarhon boia de ardei dulce Delikat frunze de dafin ulei 250 ml vin alb demidulce Mod de preparare: Se scoate pielea de pe pieptul de rata si se spala bine cu apa rece. Se vor pune bucatile de carne într-un castron, dupa care se vor freca foarte bine cu ulei, sare, Delikat, enibahar, tarhon, boiaua de ardei si frunzele de dafin. Peste toate se va turna 100 ml vin alb demidulce. Se va acoperi totul cu o folie si se va lasa la frigider cam 2-3 ore. Apoi se vor aseza bucatile de carne într-o tava sau vas yena, se va mai turna restul de 150 ml vin si putina apa rece. Se da totul în cuptorul încins aproximativ 100 de minute, stropindu-se carnea din 15 în 15 minute. Dupa vreo 60 de minute, e bine sa scoateti carnea de pui, care va fi gata mult mai devreme, lasând în continuare rata sa se rumeneasca frumos. Sursa articol si foto: alice-albinutza.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

enibahar sarma punci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1037 viz    0 com
1207 viz    0 com
4888 viz    0 com
1028 viz    0 com
5337 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013475 (s)