News Flash:

Friptura de rata cu sos si masline

20 Martie 2017
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
1 rata portionata
2 cani supa de pui
1 lingura piure de rosii, fenicul, dafin
2/3 cana masline verzi, fara samburi
sare
 
Mod de preparare:
 
Freaca bine cu sare bucatile de rata, apoi da-le la cuptor, pentru 3 ore, la 140 grade Celsius. Da focul mai mare (195 grade) si lasa rata sa se mai faca inca 45 de minute, pana capata o culoare aramie. Scoate-o din cuptor, acoper-o cu folie si las-o sa stea asa cam 15 minute.
Amesteca supa de pui cu sosul de rosii, apoi scurge-l printr-o sita. Fierbe maslinele in apa, pentru 2 minute, scurge-le si adauga-le in sos.
Se serveste cu sos turnat pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rata masline verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015126 (s)